combinatie van interieurontwerpers voor onderwijs- en kantooromgeving

Bossche Studio’s is een combinatie van zelfstandige interieurontwerpers met elk eigen opdrachtgevers. Voor onderwijs-en kantoorprojecten werken ze sinds 2016 ook samen waarin gebruik wordt gemaakt van elkaars expertise. Vaste opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld Fontys Hogescholen en Hogeschool Rotterdam. Bossche Studio’s werkt conform een aanpak gebaseerd op de volgende kernwaarden: transparant, pragmatisch, doelgericht, afspraak is afspraak, kritisch, lerend en inspirerend.

De meerwaarde die de combinatie Bossche Studio’s biedt:

  • Brede expertise en flexibiliteit door een verscheidenheid in de specialismen van de drie freelance interieuradviseurs.
  • Ervaring met soortgelijke projecten en bewezen omgang met piekbelasting. Bij drukte schakelen zij naar wat echt belangrijk is, houden overzicht en geven prioriteiten in het proces.
  • Een netwerk met professionals op gebied van interieurontwerp, technisch / bouwkundig advies en 3D visualisaties.

Veronique Topper

Veronique is door een achtergrond in marketing, project­manage­ment en om­ge­vings­psycho­logie gespe­cialiseerd in interieur­ontwerpen waarbij identiteit en gedrag van de gebruiker leidend zijn. Heeft twaalf jaar ervaring als freelance interieur­ontwerper in kantoor- en onderwijs­om­ge­vingen.

Misha Breuer

Misha heeft vijfentwintig jaar ervaring als interieurarchitect en affiniteit met herbestemming van gebouwen. Is sterk in het vertalen van de wensen van opdrachtgever en gebruikers in een helder interieur concept met een positief gebruik van de bestaande bouwkundige structuur.

Claartje ten Have

Claartje heeft de afgelopen vijfen­twintig jaar ervaring met interieur­projecten binnen meerdere onderwijs­instellingen. Werkte daarin als freelancer voor diverse meubel­leveran­ciers en is dus bekend met de manier waarop de samenwerking en processen tussen deze partijen het beste verlopen.